Lokale verenigingen

Bonden en brancheverenigingen

Stichtingen

Overheden en ondersteuningsorganisaties

Juridisch advies of vragen?

Bel voor persoonlijk advies:
010 458 84 31

E-mail ons voor meer informatie: info@verenigingenrecht.nl

Over de Nederlandse Stichting voor Vereniging en Recht

Het predicaat

Referenties

Juridisch advies of vragen?

Bel voor persoonlijk advies:
010 458 84 31

E-mail ons voor meer informatie: info@verenigingenrecht.nl

Doorlopend verzekerd van ondersteuning?

Op deze pagina kunt u zich bij ons aanmelden waardoor uw organisatie direct en doorlopend gebruik kan maken van onze diensten tegen een voordelig vast tarief. 

Voor lokale verenigingen bedraagt de jaarbijdrage € 115,- (per kalenderjaar, excl. btw).

Voor landelijke verenigingen, stichtingen, overheden en ondersteuningsorganisaties bedraagt de jaarbijdrage € 1.050,- (per kalenderjaar, excl. btw).

De eenmalige administratiekosten bij aanmelding bedragen € 20,-.

De uitgebreide omschrijving van het voordeelpakket dat voor u van toepassing is kunt u lezen onder het kopje juridisch advies in het hoofdmenu  (kies de soort organisatie die u vertegenwoordigt: lokale vereniging, bonden en brancheverenigingen, stichting of overheden en ondersteuningsorganisaties). 

Om uw organisatie bij ons aan te melden, kunt u onderstaand formulier invullen. Controleer vervolgens uw gegevens en klik op versturen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Vult u s.v.p. in het veld "opmerkingen" in of u een lokale vereniging, landelijke vereniging, stichting, overheidsinstelling of andere organisatie vertegenwoordigt.   

Als u op "versturen" klikt gaat u akkoord met aansluiting van uw organisatie voor het lopende kalenderjaar en onze algemene voorwaarden. U ontvangt een factuur voor de jaarbijdrage. Over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken leest u meer in onze privacyverklaring.

Aanmelden voor voordeelpakket

Om u aan te melden dient u onderstaand formulier in te vullen. Na het ontvangen van uw aanmelding zullen wij contact met u opnemen.

Deze organisaties gingen u voor